HGM Grup Yabancı Danışmanlık Personel Temini Ve Temizlik Hizmetleri

İstanbul, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Haritayol tarifi

Telefon: +90 (532) 461-9754 ara

Hakkında

HGM Grup Yabancı Danışmanlık Personel Temini ve Temizlik Hizmetleri:

PERSONEL TEMİNİ

Firma ve Şahıslar tarafından telep edilen Temizlik Personelleri, Ofisboy Personelleri Çaycı, Garson, şoför, Mutfak Görevlisi, Sekreter, Resepsiyonist, Teknik Eleman, Bahçıvan ve benzeri hizmetli Personeler, Bebek Bakıcısı, Çocuk Bakıcısı, Yaşlı Bakıcısı, Hasta Bakıcısı, Yatılı Bakıcısı HGM Grup firması tarafından, konusunda UZMAN ve DENEYİMLİ personeller temin edilmektedir. 

Personel temini; günlük, haftalık, aylık veya sözleşmeli olarak temin edilerek, tüm özlük dosya ve işlemleri sizin yerinize, HGM Grup tarafından takip edilerek, tarafınıza fatura edilir. 

Böylece, Personel özlük dosya ve işlemleriyle uğraşmanıza, zaman kaybına İK için ayrılan masraflardan tasarruf etmenizi sağlar. 

HGM Grup olarak, tarafınıza temin edilen personelin sözleşmeli olması durumunda, Online İK aracılığıyla, tüm özlük dosya ve işlemlerini de takip etmenize olanak sağlanır.

TEMİZLİK PERSONELLERİOFİSBOY PERSONELLERİTEKSTİL PERSONELLERİBEBEK BAKICISIÇOCUK BAKICISIYAŞLI BAKICISIHASTA BAKICISIYATILI BAKICISI

HİZMET TALEP FORMU

HGM Grup Yabancı Danışmanlık Personel Temini ve Temizlik Hizmetleri, İstanbul, İstanbul ilçesinde yer alan .

Soru & Cevap:

Hgm Grup Yabanci Danişmanlik Personel Temi̇ni̇ ve Temi̇zli̇k Hi̇zmetleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Hgm Grup Yabanci Danişmanlik Personel Temi̇ni̇ ve Temi̇zli̇k Hi̇zmetleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.