bilgisayar tamircisi

Micron Teknik Servis Elektronik Market

Merkez, Balıkesir

İletişim bilgileri

Adres: Haritayol tarifi

Telefon: +90 (545) 651-0099 ara

Hakkında

Micron Teknik Servis Elektronik Market:

Hakkımızda

image391

Micron Teknik Servis

Micron Teknik Servis olarak profesyonel ekibimiz ile bilgisayar ve laptop tamiri hizmetlerini sağlamaktayız. Cihazlarınız ile ilgili yaşanan tüm arıza veya sorunları kısa sürede tespit edip, çözümler üreten ekibimiz bu sayede çok daha kısa sürede cihazlarınızı ilk gün ki kadar verimli kullanmanızı sağlıyor. Böylesi bir hizmeti Balikesir ve Balikesir alanlarına kadar genişleten teknik kadromuz ile beraber elektronik cihazlarınız ile ilgili yaşadığınız tüm zorlu süreçleri gerinizde bırakabilirsiniz.

Micron Teknik Servis olarak cep telefonu tamiri hizmetlerinde çığır açıyoruz. %100 orijinal yedek parça barındıran ve aynı zamanda cihazlarınıza en doğru dokunuşları sunarak, arızaların giderilmesine olanak yaratan ekibimiz ile her daim güvendesiniz! Hizmetlerini Balikesir alanında sürdüren ve kıstasını Balikesir alanlarına kadar genişleten teknik kadromuzdan bir hizmet elde etmek adına anında iletişim kurmaktan geri kalmayın. iPhone, Samsung, HTC, Sony, LG ve diğer pek çok telefon modeli ile ilgili kusursuz çalışmaları sunuyor; sizleri her aşamada garanti kapsamı altında tutuyoruz.

Micron Teknik Servis tüm elektronik cihazlarınızın tamir, onarım ve bakım hizmetlerini sunmaktadır. Balikesir alanında başlatılan bu hizmet, kısa sürede pek çok il ve ilçeden rağbet gördü. Sınırlarını Balikesir alanlarına kadar genişleten teknik kadromuz sayesinde alanında profesyonel olan ekibimizden en kısa sürede onarım ve tamir işlemlerine istinaden bir hizmet alabileceksiniz. Tüm büyük ve küçük elektronik cihazların onarımlarını sağlayan ekibimiz, ayrıca parça değişimine bağlı olarak orijinallik belgelerini de tarafınıza iletmektedir.

Micron Teknik Servis olarak hem yaşam alanları, hem de işletmelerin vazgeçilmezi olan yazıcı & fotokopi makineleri ile alakalı yaşadığınız soruların en kısa sürede gidermekteyiz. Kartuşa bağlı problem, fotokopilerde yaşanan basım hataları veya sistemin ara yüzünde yer alan bozuklukları giderebilmek için Balikesir alanında maksimum bir hizmeti elde etmenizi sağlıyoruz. Tercihinizi bu alanda yapmak ve güvenilir bir hizmet ayrıcalığına ulaşabilmek adına başta Balikesir olmak üzere anında bizimle kontak kurabilirsiniz.

Micron Teknik Servis olarak Balıkesir ve çevresinde Türk Telekom TTnet Turkcell Süperoline İnternet Dsmart Millenicom Vodafone Süpernet Kablo Tv Türksat İnternet Modem Türknet Fiber Fibermax Digitürk Tivibu internet kopmaları çözümü arıza tespit teknik servis hizmetleri alt yapı sorunları çalışmalarını yapmaktayız.

Micron Teknik Servis Elektronik Market, Balıkesir, Merkez ilçesinde yer alan bilgisayar tamircisi.

Soru & Cevap:

Mi̇cron Tekni̇k Servi̇s Elektroni̇k Market'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • bilgisayar tamircisi
  • laptop tamiri
  • cep telefonu ekran değişimi
  • tablet ekran yenileme
  • batarya değişimi
  • telefon kırık ön cam değişimi
  • notebook bakım onarım servisi

Konum

Bu bölümde Mi̇cron Tekni̇k Servi̇s Elektroni̇k Market'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.