solucan gübresi

Organik Solucan Gübresi

İstanbul, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Haritayol tarifi

Telefon: +90 (544) 515-4556 ara

Hakkında

Organik Solucan Gübresi:

Solucan Gübresi Nedir?

Gıda atıklarının solucanların sindirim sisteminden geçirilmesi ile elde edilen organik gübreye solucan gübresi denir. Solucanların dışkılarından elde edilir. Sebzelerin, meyvelerin ve bitkilerin dayanıklılığını ve kalitesini artırdığı gibi ürünlerden daha fazla verim alınmasını da sağlamaktadır. Ayrıca bitkilerin köklerinde meydana gelecek olası hastalıklara karşı da direnç sağlar. Toprağın biyolojik yapısını düzenleyerek asit baz dengesini de sağlar ve toprağı organik madde bakımından zenginleştirir. Tüm bunlarında yanında bilindiği üzere kimyasal içerikli gübreler toprağı kirletmektedir; fakat solucan gübresi organik olduğu için hem ekolojiktir hem de toprağı kirletmez ve verimsiz toprağı canlandırır. Kimyasal gübreler de verimliliği artırmak için üretilmiştir, ancak toprağı kirlettikleri için uzun vadede oldukça zararlı bir uygulama olmaktadır. Kırmızı kaliforniya solucanı bu sektörün olmazsa olmazıdır.

Solucan Gübresi Yapımı

Organik solucan gübresi fiyatı için bizimle iletişime geçebilir, ayrıca sıvı gübre, organik gübre, çim gübresi, bitki gübresi, solucan fiyatları, solucan gübresi üretimi gibi bilgiler için mutlaka bizlerle irtibata geçiniz.

Organik solucan gübreciliğinde uygun ortam şartları sağlanarak ciddi miktarda solucan gübresi elde edilebilmektedir. Bu şekilde ortalama bir sene içinde solucan sayısı yirmi kat artabilmektedir. Üreticiler, solucan gübresinin bozulmayan özelliği ve kârlı bir yatırım olması nedeniyle solucan gübresi üretimini tercih etmektedirler. Ayrıca solucan gübresi ham maddesinin bir maliyeti yoktur. Tarım Bakanlığı’nın kimyasal gübreden organik gübreye geçişe destek veriyor olması da önem arz etmektedir. Yalnızca üreticilerin solucan gübresi yapımında biraz sabretmesi gerekebilir.

Solucan Gübresi Üretim Tesisi

Uygun ortam sağlandığında solucanların çok hızlı üremesi söz konusudur. Bu yüzden tesis kurmak isteyenlerin öncelikle kapalı bir alana ihtiyacı vardır. Zira solucanlar direkt güneş ışığına maruz kaldığında kısa sürede ölmektedir. Ayrıca solucanlar belirli sıcaklık derecesinde hem daha çok üremekte hem de daha çok gübre meydana getirmektedir. Bu yüzden solucan gübresi üretim tesisi kurmak için hava koşullarına dayanıklı betondan bir alana ihtiyaç vardır.

Organik solucan gübresi veya sıvı solucan gübresi, orijinal ırk kırmızı kaliforniya solucanı siparişlerinizi 

https://sivisolucangubresi.org/   adresimizden verebilirsiniz.

Organik Solucan Gübresi, İstanbul, İstanbul ilçesinde yer alan solucan gübresi.

Soru & Cevap:

Organi̇k Solucan Gübresi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • solucan gübresi
  • sıvı solucan gübresi
  • kırmızı kaliforniya solucanı
  • solucan gübresi üretimi
  • solucan gübresi fiyatı
  • solucan fiyatları
  • sıvı gübre
  • organik gübre
  • çim gübresi
  • kırmızı kaliforniya solucan
  • solucan gübres

Konum

Bu bölümde Organi̇k Solucan Gübresi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.