04.10.2019

Yurtdışı Kargo Taşımacılığı Ve Uluslararası Kurye Ve Hava Kargo

İstanbul, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 541-4410 ara

Hakkında

Yurtdışı Kargo Taşımacılığı ve Uluslararası Kurye ve Hava Kargo:

Yurtdışı Kargo Gönderimi

Dünyamızda gelişen teknoloji ve şartlar ile artık içinde bulduğumuz çağda yurtdışı kargo hizmetinde Amerika, Almanya, Çin, Tunus, Dubai, Katar, Hindistan, Türkmenistan, Libya, Kıbrıs gibi ülkeler başta olmak üzere dünyadaki tüm ülkelere gönderileriniz çok rahat ve çok hızlı olabiliyor. Fast Express Yurtdışına kargo gönderme hizmetleri kapsamında; tüm evraklarınız, hediyelik eşyalarınız, kolileriniz, ürünleriniz, dökümanlarınız, ihracat mallarınız, belgeleriniz hızlı ve güvenilir bir şekilde istediğiniz ülkede istediğiniz noktaya ulaştırılır. Yurtdışına uçak ile kargo gönderimi, ister normal hızda, isterseniz çok acil hızda yapılabiliyor.

Yurtdışına kargo göndermek istediğinizde çıkış noktasından, kargo teslim noktasına kadar, gönderinin bütün hareketleri, yapılan işlemleri anında kesintisiz şekilde online olarak takip etmenize olanak sağlayan firmamızın web sayfası üzerinden, gönderi takip numarası sayesinde her an kargo takibinde bulunabilirsiniz. Kargo takip numaranız ile yurtdışına göndermek istediğiniz kargonuz, alıcıya sevk edildiği gün itibariyle online olarak anlık takip etmeniz sağlanacaktır. Yurtdışına belirli değeri aşan gönderileriniz için alıcı ülke gümrük mevzuatı sebebi ile gümrük vergisi uygulanır. Bu gümrük işlemleri ile ilgili müşteri danışmanlarımızla iletişim geçebilir, bilgi edinebilirsiniz. Aynı zamanda yurtdışına göndermek istediğiniz kargolarınızda internet üzerinden ödemenizi güvenilir ve sertifikalı ödeme sistemimiz üzerinden online olarak kredi kartı veya banka havalesi ile yapabilirsiniz.

En ucuz yurtdışı kargo fiyatlandırma politikasıyla firmamızdan profesyonel şekilde Yurtdışı kargo ve yurtdışı Express hava kargo hizmeti alabilirsiniz. Yurtdışına kargo göndermek için en ucuz kargo hizmetini firmamızdan alabilme imkanına sahipsiniz.

Fast Express Dünyanın farklı bölgelerindeki farklı fuar organizasyonlarına katılan kurumsal firmalar için; fuar stand gereçleri, reklam ekipmanları, fuar için kullanılacak broşürler, belge ve kataloglar, fuar alanı için gerekli olacak tüm araçların gönderimi yurt dışı kargo hizmetleri ile kolaylıkla ve en ekonomik şekilde gönderilebilir.

Kurumsal tüm ürünleriniz, ihracat mallarınız; Devlet kanunları gereği dolaylı temsil ve basitleştirilmiş usul kapsamında değeri 7.500 Euro'ya kadar (belli bir ağırlık sınırı da vardır) olan e-ticaret ürünleri herhangi bir ek ücret alınmaksızın kabul edilmektedir. Gümrük beyanı tarafımızca gönderilerin yurtdışına gönderilmeden önce yapılmaktadır. Bu gümrük beyanı ile vergi iadelerinizi alabilirsiniz. Aynı zamanda bireysel gönderilerinizde yurtdışı kargo hizmetlerinde aynı şartlarda yine uygun fiyatlarla, güvenilir şekilde yapılabilir.

Yurtdışı Kargo Taşımacılığı ve Uluslararası Kurye ve Hava Kargo, İstanbul, İstanbul ilçesinde yer alan yurtdışı kargo.

Soru & Cevap:

Yurtdişi Kargo Taşimaciliği ve Uluslararasi Kurye ve Hava Kargo'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

  • yurtdışı kargo
  • yurtdışı kurye
  • almanya kargo
  • uluslararası kargo
  • amerika kargo
  • en ucuz yurtdışı kargo
  • yurtdışı hava kargo
  • yurtdışı ekonomik kargo
  • yurtdışı hızlı kargo

Konum

Bu bölümde Yurtdişi Kargo Taşimaciliği ve Uluslararasi Kurye ve Hava Kargo'nun haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.